Ανακατεύουμε το crousticrep με το Florentiner mix, ψήνουμε στους 180°C για 8 έως 10΄, μέχρι να αποκτήσουν ένα χρυσό χρώμα καραμέλας.
Βήμα 2ο
Το αφήνουμε να κρυώσει και σπάμε σε μικρά κομμάτια.
Βήμα 3ο
Λιώνουμε την σοκολάτα γάλακτος Belcolade και προσθέτουμε το λάδι.
Βήμα 4ο
Ενσωματώνουμε το crousticrep καραμέλα και τοποθετούμε ένα στρώμα των 125g σε ένα δαχτυλίδι inox των 16 cm.
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
Βήμα 1ο
Χτυπάμε όλα τα υλικά για 5’ στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό.
Βήμα 2ο
Απλώνουμε σε δυο λαμαρίνες και ψήνουμε στους 180°C περίπου για 10‘.
Framboise
Βήμα 1ο
Τοποθετήστε ένα στρώμα του Topfil Framboise κεράσι πάνω από το μπισκότο σοκολάτας.
ΜΟΥΣ ΠΙΚΡΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Βήμα 1ο
Βράζουμε την πρώτη ποσότητα της κρέμας 35% και ρίχνουμε την σοκολάτα Belcolade E740. Ανακατεύουμε μέχρι να αποκτήσουμε ένα ομοιογενές γκανάζ και όταν φτάσει τους 35°C, ενσωματώνουμε τις απαλά χτυπημένες κρέμες.
GLASSAGE ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Βήμα 1ο
Ζεσταίνουμε το Μiroir Glassage έως τους 35°C, αναμειγνύουμε με το μπλέντερ, χωρίς την ενσωμάτωση φυσαλίδων αέρα και γλασάρουμε την κατεψυγμένη τούρτα.
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
Βήμα 1ο
Στεφάνια και καρδιές από σοκολάτα γάλακτος Belcolade.
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.