Χτυπάμε με το φτερό όλα τα υλικά μαζί για 1’ στην πρώτη ταχύτητα και για 4’ στην τρίτη.
Βήμα 2ο
Με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής κόβουμε με σχήμα στρογγυλό ώστε να έχει στη μέση ένα κενό με διάμετρο 5cm και το ψήνουμε στους 180-190οC για
περίπου 30’-35’, ανάλογα το φούρνο.
ΚΡΕΜΑ Patisserie
Βήμα 1ο
Χτυπάμε με το σύρμα την Cremyvit με το νερό για 1’ στην πρώτη ταχύτητα και για 4’ στη δεύτερη και τοποθετούμε στο ψυγείο.
Βήμα 2ο
Στην συνέχεια χτυπάμε τις Crème de Laterie du Pont 35% και Whippack μέχρι να σφίξουν καλά. Τέλος, ομογενοποιούμε τα δυο μίγματα με μια μαριζ.
ΣΎΝΘΕΣΗ ΓΛΥΚΟΥ
Βήμα 1o
Με πριονωτό μαχαίρι κόβουμε οριζόντια στη μέση το choux και γεμίζουμε την μια μεριά με την κρέμα patisserie.
Βήμα 2ο
Στη συνέχεια προσθέτουμε επάνω από την κρέμα μια μικρή ποσότητα από Topfil Cherry 70%. Τέλος κλείνουμε με το υπόλοιπο choux και ρίχνουμε από πάνω αχνή ζάχαρη.
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.