Croccandor

ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Βήμα 1o
Χτυπάμε όλα τα υλικά για 5 ‘ στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό. Απλώνουμε σε δυο λαμαρίνες και ψήνουμε στους 180°C περίπου για 10 ‘.

ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Βήμα 1o
Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε την Cremyvit μαζί με το νερό για 1’ στην 1η ταχύτητα και 4’ στη 2η ταχύτητα.

ΚΡΕΜΑ Gianduja Rochedor

Βήμα 1o
Παίρνουμε ένα μέρος από την Cremyvit, τη ζεσταίνουμε σε φούρνο μικροκυμάτων ή bain marie και προσθέτουμε μέσα σ’αυτή τα φύλλα ζελατίνης αφού τα έχουμε μουλιάσει σε κρύο νερό. Έπειτα την ενσωματώνουμε στην υπόλοιπη κρέμα. Λιώνουμε τη σοκολάτα και τη ρίχνουμε στην έτοιμη κρέμα ζαχαροπλαστικής ανακατεύοντας συνεχώς για να μη σβολιάσειs. Προσθέτουμε την Pasta Gianduja και το Variegato Croccandor και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Τέλος ενσωματώνουμε τις ημίρρευστες κρέμες.

ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ

Βήμα 1o
Λιώνουμε τη σοκολάτα. Προσθέτουμε το ηλιέλαιο και ανακατεύουμε. Τέλος, προσθέτουμε το Variegato Croccandor.

ΔΟΜΗ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Βήμα 1o
Κόβουμε με ένα τσέρκι διαμέτρου 14cm δυο κομμάτια από το παντεσπάνι. Τοποθετούμε το πρώτο παντεσπάνι στη βάση και μέχρι τη μέση ενός τσερκιού 16cm γεμίζουμε με την κρέμα Gianduja Croccandor. Τοποθετούμε το δεύτερο παντεσπάνι και κλείνουμε με την υπόλοιπη κρέμα. Αφού παγώσει και ξεφορμάρουμε, γλασάρουμε με την επικάλυψη που ετοιμάσαμε. Διακοσμούμε με πλάκες από Belcolade Noir Selection και φουντούκια.

Croccandor

Επίπεδο πολυπλοκότητας: