Πολτοποιούμε τις φράουλες και παίρνουμε όλο το χυμό τους. Μουλιάζουμε τα φύλλα ζελατίνης και τα βάζουμε μέσα στο χυμό που έχουμε ζεστάνει σε φούρνο μικροκυμάτων, ανακατεύοντας καλά με ένα σύρμα.
Μέσα στο μίγμα ρίχνουμε τις μπανάνες τις οποίες έχουμε ψιλοκόψει, το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε να ενσωματωθούν στο μίγμα.
Mousse ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Βήμα 1ο
Ζεσταίνουμε τα 250g της κρέμας 35% και λίγο πριν το σημείο βρασμού τη ρίχνουμε στη Belcolade. Ανακατεύουμε καλά ώστε να έχουμε ένα ganache. Τέλος στους 35°C ενσωματώνουμε τις ημίρρευστες χτυπημένες κρέμες 35% και Festipak.
Ganache ΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ
Βήμα 1ο
Ζεσταίνουμε το γάλα, την κρέμα γάλακτος και την ρίχνουμε στη λιωμένη σοκολάτα. Ανακατεύουμε απαλά και στους 40°C περίπου, επικαλύπτουμε τη mousse.
ΔΟΜΗ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
Βήμα 1ο
Τοποθετούμε σε ένα ποτήρι το coulis φράουλας - μπανάνας. Tο βάζουμε στη κατάψυξη και όταν παγώσει βάζουμε από πάνω την mousse. Εάν θέλουμε επαναλαμβάνουμε. Αφού παγώσει επικαλύπτουμε με το ganache.
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.