Βράζουμε το γάλα μαζί με την κρέμα στους 82°C, τα ρίχνουμε πάνω από τους κρόκους των αυγών για να τα παστεριώσουμε και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την Belcolade blanc selection και το βούτυρο κακάο. Τα ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Χτυπάμε ελαφρά την Chantypak & την κρέμα μαζί και τις προσθέτουμε στο προηγούμενο μίγμα (35°C).
Τοποθετούμε τη μους σε τσέρκια διαμέτρου 10cm, κόβουμε στη μέση με ένα κουπάτ και το βάζουμε στο ψυγείο.
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
Βήμα 1o
Χτυπάμε μαζί όλα τα υλικά για 6’ στη γρήγορη ταχύτητα.
Για μια λαμαρίνα διαστάσεων 40x60cm βάζουμε 600g μίγματος και ψήνουμε για 5’ στους 235°C
Γεμίζουμε χάρτινα ποτηράκια με 35g από το μίγμα, κλείνουμε με διαφανή μεμβράνη και βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για 30” στα 800w.
SAUCE ΦΡΑΟΥΛΑΣ
Βήμα 1o
Ανακατεύουμε και τα δύο υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν.
ΔΟΜΗ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
Βήμα 1o
Κόβουμε το παντεσπάνι στρογγυλό, βάζουμε από πάνω την mousse και γεμίζουμε στο κέντρο με το κούλις φράουλας.
Διακοσμούμε με το παντεσπάνι από τα χάρτινα ποτήρια και με φρέσκιες φράουλες ή άλλα φρούτα.
Γεμίζουμε χάρτινα ποτηράκια με 35g από το μίγμα, κλείνουμε με διαφανή μεμβράνη και βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για 30” στα 800w.
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.