Βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ και χτυπάμε με το σύρμα για 1΄στην 1η ταχύτητα και για 8΄στη 3η. Ψήνουμε στους 180 °C για περίπου 45 λεπτά.
Chocolate Creamy
Βήμα 1o
Βράζουμε την Κρέμα Γάλακτος με το γάλα, τη ζάχαρη και τους κρόκους αυγών στους 85 °C. Προσθέτουμε τη σοκολάτα, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να κρυώσει. Τοποθετούμε το μείγμα σε τσέρκι και το βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει.
ΜΟΥΣ
Βήμα 1o
Βράζουμε το γάλα με την κρέμα 35% και τη ζάχαρη μαζί και προσθέτουμε το Bavarois. Στη συνέχεια ρίχνουμε το μείγμα αυτό στη σοκολάτα E740 και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα γκανάζ.
Στους 40 C προσθέτουμε την ελαφρώς χτυπημένη σαντιγύ. Τοποθετούμε το μείγμα σε τσέρκι και το βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει.
ΔΟΜΗ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
Βήμα 1o
Πάνω από το παντεσπάνι, τοποθετούμε τη κρέμα σοκολάτας και κλείνουμε με τη μους. Τέλος επικαλύπτουμε με το Mirroir Glassage Choco.
Διακοσμούμε με παραλληλόγραμμα φύλλα σοκολάτας μαύρης, γάλακτος και macaron.
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.