Μους με Belcolade Supreme E740

ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ

Βήμα 1o
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ και χτυπάμε με το σύρμα για 1΄στην 1η ταχύτητα και για 8΄στη 3η. Ψήνουμε στους 180 °C για περίπου 45 λεπτά.

Chocolate Creamy

Βήμα 1o
Βράζουμε την Κρέμα Γάλακτος με το γάλα, τη ζάχαρη και τους κρόκους αυγών στους 85 °C. Προσθέτουμε τη σοκολάτα, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να κρυώσει. Τοποθετούμε το μείγμα σε τσέρκι και το βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει.

ΜΟΥΣ

Βήμα 1o
Βράζουμε το γάλα με την κρέμα 35% και τη ζάχαρη μαζί και προσθέτουμε το Bavarois. Στη συνέχεια ρίχνουμε το μείγμα αυτό στη σοκολάτα E740 και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα γκανάζ. Στους 40 C προσθέτουμε την ελαφρώς χτυπημένη σαντιγύ. Τοποθετούμε το μείγμα σε τσέρκι και το βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει.

ΔΟΜΗ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Βήμα 1o
Πάνω από το παντεσπάνι, τοποθετούμε τη κρέμα σοκολάτας και κλείνουμε με τη μους. Τέλος επικαλύπτουμε με το Mirroir Glassage Choco. Διακοσμούμε με παραλληλόγραμμα φύλλα σοκολάτας μαύρης, γάλακτος και macaron.

Μους με Belcolade

Επίπεδο πολυπλοκότητας: