Λιώνουμε τη Belcolade και την ανακατεύουμε με το λάδι. Χτυπάμε τα ασπράδια μέχρι να πάρουν όγκο και ενσωματώνουμε μέσα σε αυτά σιγά σιγά τη λιωμένη σοκολάτα.
Τέλος αφού έχουμε κοσκινίσει το αλεύρι με το κακάο το ρίχνουμε στο προηγούμενο μίγμα μαζί με το baking και ανακατεύουμε πολύ απαλά μέχρι να ενσωματωθεί.
Με μία παλέτα το στρώνουμε σε αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 180°C για περίπου 5 λεπτά.
MOUSSE ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΠΡΑΛΙΝΑ
Βήμα 1ο
Βράζουμε το γάλα και το ρίχνουμε στη Belcolade και την πραλίνα. Έπειτα ρίχνουμε τα μουλιασμένα φύλλα ζελατίνης και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα.
Τέλος στους 35°C ενσωματώνουμε την ημίρρευστη σαντιγί Festipak και κρέμα 35%
Ganache ΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ
Βήμα 1ο
Βράζουμε τη Festipak και την κρέμα μαζί και τις ρίχνουμε μέσα στη Belcolade και την πραλίνα ανακατεύοντας καλά μέχρι να έχουμε ένα ganache. Στους 35°C περίπου ενσωματώνουμε και την μαργαρίνη.
ΔΟΜΗ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
Βήμα 1ο
Σε ένα τσέρκι τοποθετούμε ένα παντεσπάνι και μέχρι τη μέση του τσερκιού βάζουμε την mousse. Με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής βάζουμε μερικές ρίπλες πραλίνας πάνω από την κρέμα. Κλείνουμε ξανά με τη mousse και όταν παγώσει γλασάρουμε με το ganache επικάλυψης.
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.