Πολτοποιούμε τις φράουλες και παίρνουμε το χυμό τους. Μουλιάζουμε τα φύλλα ζελατίνης και τα βάζουμε μέσα στο χυμό που έχουμε ζεστάνει σε φούρνο μικροκυμάτων, ανακατεύοντας καλά με ένα σύρμα.
Μέσα στο μίγμα ρίχνουμε τις μπανάνες που έχουμε ψιλοκόψει, το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε ώστε να ενσωματωθούν στο μίγμα.
Mousse ΛΕΥΚΗ
Βήμα 1ο
Βράζουμε το γάλα με τα 125g Festipak και το ρίχνουμε στη Belcolade ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει. Στους 30-35°C ενσωματώνουμε τις ημίρρευστες χτυπημένες κρέμες.
Ganache ΛΕΥΚΟ
Βήμα 1ο
Βράζουμε το γάλα με την κρέμα και το ρίχνουμε στη Belcolade ανακατεύοντας απαλά μέχρι να λιώσει.
ΔΟΜΗ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
Βήμα 1ο
Σε ένα ποτηράκι βάζουμε αρχικά το coulis φράουλας-μπανάνας. Τοποθετούμε στην κατάψυξη. Αφού παγώσει ρίχνουμε τη λευκή mousse και όταν ξαναπαγώσει επικαλύπτουμε με το ganache.
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.