Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνει μια ωραία ζύμη.
Βήμα 2ο
Τοποθετούμε την ζύμη στο ψυγείο για 4 ώρες τουλάχιστον.
Βήμα 3ο
Ανοίγουμε την ζύμη και την βάζουμε σε τσέρκια που έχουμε λαδώσει, ύψους 3cm και διαμέτρου 20cm.
Βήμα 5ο
Ψήνουμε στους 170°C για περίπου 35΄.
ΑΜΥΓΔΑΛΟΚΡΕΜΑ
Βήμα 1ο
Bάζουμε το μαλακό βούτυρο σε ένα μπολ μαζί με το Frangimix.
Βήμα 2ο
Ανακατεύουμε για 1΄ στην 1η ταχύτητα με το φτερό.
Βήμα 3ο
Προσθέτουμε το νερό και τα αυγά και ανακατεύουμε για 2΄ στην 2η ταχύτητα.
Βήμα 4ο
Καθαρίζουμε τα πλαϊνά του μίξερ και ανακατεύουμε για 3΄ στην 3η ταχύτητα μέχρι η κρέμα να γίνει ελαφρά απαλή.
5. Με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής γεμίζουμε την τάρτα και την ψήνουμε στους 180°C ανάλογα το μέγεθος.
ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
Βήμα 1ο
Χτυπάμε την Κρέμα Γάλακτος και την Chantypak μαζί μέχρι να αποκτήσουν μια μαλακή υφή.
Βήμα 2ο
Ζεσταίνουμε το Deli Λεμόνι στους 30°C και ενσωματώνουμε τις χτυπημένες κρέμες.
ΜΑΡΕΓΚΑ
Βήμα 1ο
Χτυπάμε το Deli Meringue για 7΄ στην 3η ταχύτητα με το φτερό.
ΔΟΜΗ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
Βήμα 1ο
Πάνω από την τάρτα που έχουμε ψήσει με το Frangimix βάζουμε μια ποσότητα από την κρέμα λεμονιού. Τοποθετούμε στην κατάψυξη και αφού παγώσει γαρνίρουμε με το Deli Meringue. Διακοσμούμε με ντεκόρ σοκολάτας που έχουμε φτιάξει με την Belcolade Blanc Selection.
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.