Baguette Artisanal

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Ανάμιξη:
Ζυμώνουμε για 2’ σε χαμηλή ταχύτητα και για 8’ σε υψηλή ταχύτητα.

Ξεκούραση:
Δίνουμε σχήμα και βάζουμε στην στόφα σε θερμοκρασία 32οC με 70-75% υγρασία για ±60’ ή έξω από τη στόφα για ±90’.

Στόφα:
Δίνουμε σχήμα και βάζουμε στην στόφα σε θερμοκρασία 32οC με 70-75% υγρασία για ±60’ ή έξω από τη στόφα για ±90’.

Ψήσιμο:
Βγάζουμε από τη στόφα, αφήνουμε να στεγνώσουν και χαράζουμε. Ψήνουμε στους 220οC για 25-30’ με ατμό.

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές