Dolce Paradiso Καρυδόπιτα

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα 1o
Βάζουμε σε μια λεκάνη όλα τα υγρά της συνταγής και κάνουμε ένα ανακάτεμα με το σύρμα.

Βήμα 2ο
Προσθέτουμε όλα τα στερεά εκτός της καρυδόψιχας και κάνουμε στο χέρι ένα ανακάτεμα με το σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Τέλος, προσθέτουμε την καρυδόψιχα και ανακατεύουμε ελαφρά με μια μαρίζ.

Βήμα 3ο
Τοποθετούμε σε ταψάκι και ψήνουμε, για μίγμα 1 kg, σε αερόθερμο στους 175 βαθμούς για ±30’ και σε ταμπανωτό στους 180 βαθμούς για ±30’.

Βήμα 4ο
Σιροπιάζουμε χλιαρό σιρόπι στη χλιαρή καρυδόπιτα.

Dolce Paradiso Καρυδόπιτα

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Αξιώσεις

  • Ελληνική Ζαχαροπλαστική