Βάζουμε σε μια λεκάνη όλα τα υγρά της συνταγής και κάνουμε ένα ανακάτεμα με το σύρμα.
Βήμα 2ο
Προσθέτουμε όλα τα στερεά εκτός της καρυδόψιχας και κάνουμε στο χέρι ένα ανακάτεμα με το σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Τέλος, προσθέτουμε την καρυδόψιχα και ανακατεύουμε ελαφρά με μια μαρίζ.
Βήμα 3ο
Τοποθετούμε σε ταψάκι και ψήνουμε, για μίγμα 1 kg, σε αερόθερμο στους 175 βαθμούς για ±30’ και σε ταμπανωτό στους 180 βαθμούς για ±30’.
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.