Dolce Paradiso Ραβανί

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα 1o
Στο μίξερ βάζουμε το νερό, το ηλιέλαιο και το ξύσμα και έπειτα προσθέτουμε το Dolce Paradiso. Αναμιγνύουμε με το φτερό για 1’ στην αργή ταχύτητα, 2’ στη μεσαία και 1’ στην αργή ξανά.

Βήμα 2ο
Τοποθετούμε σε ταψάκι και ψήνουμε. Για μίγμα 1Kg ψήνουμε σε αερόθερμο στους 175°C για ±30’ και σε ταμπανωτό στους 180°C για ±30’.

Βήμα 3ο
Σιροπιάζουμε με χλιαρό το ραβανί και χλιαρό σιρόπι σιγά σιγά.

Dolce Paradiso Ραβανί

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Αξιώσεις

  • Ελληνική Ζαχαροπλαστική