Στο μίξερ βάζουμε το νερό, το ηλιέλαιο και το ξύσμα και έπειτα προσθέτουμε το Dolce Paradiso. Αναμιγνύουμε με το φτερό για 1’ στην αργή ταχύτητα, 2’ στη μεσαία και 1’ στην αργή ξανά.
Βήμα 2ο
Τοποθετούμε σε ταψάκι και ψήνουμε. Για μίγμα 1Kg ψήνουμε σε αερόθερμο στους 175°C για ±30’ και σε ταμπανωτό στους 180°C για ±30’.
Βήμα 3ο
Σιροπιάζουμε με χλιαρό το ραβανί και χλιαρό σιρόπι σιγά σιγά.
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.