Τοποθετούμε στο μίξερ το χυμό πορτοκαλιού, το ηλιέλαιο, το Classic Orange Chios, το αυγό και το Dolce Paradiso. Αναμιγνύουμε για 1’ στην αργή ταχύτητα και 2’ στη μεσαία.
Προσθέτουμε το ξεραμένο φύλλο κρούστας σπάζοντας το σε κομμάτια και ανακατεύουμε για 1’ στην αργή ταχύτητα. Τοποθετούμε σε ταψάκι και ψήνουμε.
Για μίγμα 1kg ψήνουμε σε αερόθερμο στους 170°C για ±30’ και σε ταμπανωτό στους 185°C για ±30’. Με καυτή την πορτοκαλόπιτα προσθέτουμε ζεστό σιρόπι αμέσως.
Επίπεδο πολυπλοκότητας: