Pistachio Sushi

ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ

Βήμα 1o
Χτυπάμε στη γρήγορη ταχύτητα όλα τα υλικά για 7-8 λεπτά. Απλώνουμε μια λεπτή στρώση από τη ζύμη με ύψος 3mm σε ένα αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 230°C - 240°C για 4 λεπτά.

ΜΟΥΣ Cheese cake

Βήμα 1o
Ζεσταίνουμε το γάλα στους 40°C και το ανακατεύουμε με την Bavarois. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το deli cheese cake και το ανακατεύουμε απαλά μέχρι να ομογενοποιηθεί. Τέλος, προσθέτουμε την ελαφρώς δεμένη Chantypak.

ΔΟΜΗ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Βήμα 1o
Πάνω από το παντεσπάνι που έχουμε ψήσει σε τόμπλους βάζουμε μια λεπτή στρώση Τopfil Cherry (αφού το έχουμε πολτοποιήσει σε μπλέντερ) και μια στρώση από τη μους cheese cake. Τυλίγουμε σε ρολό, και αφού δέσει στην κατάψυξη γλασάρουμε με Miroir neutre και το ρολάρουμε σε τραγανά αποξηραμένα πέταλα βιολέτας, σπόρους σουσαμιού ή τριμμένο φυστίκι.

Pistachio Sushi

Επίπεδο πολυπλοκότητας: