Χτυπάμε στη γρήγορη ταχύτητα όλα τα υλικά για 7-8 λεπτά.
Απλώνουμε μια λεπτή στρώση από τη ζύμη με ύψος 3mm σε ένα αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 230°C - 240°C για 4 λεπτά.
ΜΟΥΣ Cheese cake
Βήμα 1o
Ζεσταίνουμε το γάλα στους 40°C και το ανακατεύουμε με την Bavarois. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το deli cheese cake και το ανακατεύουμε απαλά μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Τέλος, προσθέτουμε την ελαφρώς δεμένη Chantypak.
ΔΟΜΗ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
Βήμα 1o
Πάνω από το παντεσπάνι που έχουμε ψήσει σε τόμπλους βάζουμε μια λεπτή στρώση Τopfil Cherry (αφού το έχουμε πολτοποιήσει σε μπλέντερ) και μια στρώση από τη μους cheese cake.
Τυλίγουμε σε ρολό, και αφού δέσει στην κατάψυξη γλασάρουμε με Miroir neutre και το ρολάρουμε σε τραγανά αποξηραμένα πέταλα βιολέτας, σπόρους σουσαμιού ή τριμμένο φυστίκι.
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.