Τσουρέκι με PatisFrance Pate de Marron & PatisFrance Cream de Marron και επικάλυψη Decorcream White & Dark

Εκτέλεση Συνταγής

Ζύμωμα
Βάζουμε το μίγμα Tegral Tσουρέκι Πολίτικο, την μαγιά και το 80% του νερού σε ταχυζυμωτήριο και ζυμώνουμε στην 1η ταχύτητα για 3’. Κατόπιν στην 2η ταχύτητα προσθέτουμε το υπόλοιπο νερό και το βούτυρο και ζυμώνουμε για 12-15’.

Θερμοκρασία ζύμης
30-32 °C

Ξεκούραση ζύμης
10’-20’ (ανάλογα την θερμοκρασία της ζύμης και την θερμοκρασία περιβάλλοντος)

Βάρος ζύμης
Κόβουμε στα 200g

Στόφα
60 – 70΄ με υγρασία 75 – 85% και θερμοκρασία 36 – 38 °C

Χρόνος ψησίματος
Ψήνουμε στους 170-180 °C για +-40’