Easy Puravita Ω3

Εκτέλεση Συνταγής

Ζύμωμα
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά για 8’ στην πρώτη ταχύτητα και 10’ στη δεύτερη ταχύτητα σε σπιράλ μίξερ.

Θερμοκρασία ζύμης
25-28°C

Ξεκούραση σε μάζα
20’-30’

Κόψιμο
Κόβουμε σε βάρος 250g

Μορφοποίηση
Μακρόστενο / Πασπαλίζουμε με νιφάδες βρόμης στα πλαϊνά της ζύμης (προαιρετικά).

Στόφα
40΄-45΄ / 30-34οC / 75-80% υγρασία.

Φούρνισμα
Στους 240° C για 10’-15’ αρχικά και κατόπιν στους 210° C για 20-25΄.

Στέγνωμα
10-15΄ με ανοιχτό τάμπερ.

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές