Puravita Healthy GI

Εκτέλεση Συνταγής

Ζύμωμα
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά με τα 500g από το νερό για 8' στην πρώτη ταχύτητα. Προσθέτουμε το υπόλοιπο νερό σταδιακά αναμιγνύοντας για 15' στην δεύτερη ταχύτητα.

Θερμοκρασία ζύμης
25°C

Ξεκούραση σε μάζα
20’

Κόψιμο
Κόβουμε σε βάρος 400g και προπλάθουμε.

Μορφοποίηση
Πλάθουμε σε φρατζολάκια, ρολάρουμε σε Décor Grains και τοποθετούμε στις φόρμες.

Στόφα
35-40' στους 35°C με 75% υγρασία.

Φούρνισμα
Στους 210°C για 35-40' με ατμό και 5' πριν το τέλος ανοίγουμε τα ντάμπερ.

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές