Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά με τα 500g από το νερό για 8' στην
πρώτη ταχύτητα. Προσθέτουμε το υπόλοιπο νερό σταδιακά αναμιγνύοντας
για 15' στην δεύτερη ταχύτητα.
Θερμοκρασία ζύμης
25°C
Ξεκούραση σε μάζα
20’
Κόψιμο
Κόβουμε σε βάρος 400g και προπλάθουμε.
Μορφοποίηση
Πλάθουμε σε φρατζολάκια, ρολάρουμε σε Décor Grains και τοποθετούμε
στις φόρμες.
Στόφα
35-40' στους 35°C με 75% υγρασία.
Φούρνισμα
Στους 210°C για 35-40' με ατμό και 5' πριν το τέλος ανοίγουμε τα
ντάμπερ.
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.