Sapore Maestro Venus

Εκτέλεση Συνταγής

Ζύμωμα
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά για 8 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 4 λεπτά στη 2η

Θερμοκρασία ζύμης
25 °C

Ξεκούραση σε μάζα
40'

Κόψιμο
Κόβουμε σε βάρος 2,5kg για το ταψί και 1,5kg για τα καρβέλια και προπλάθουμε

Μορφοποίηση
Τοποθετούμε το ζυμάρι σε ένα καλά αλευρωμένο ταψί και απλώνουμε ή πλάθουμε σε καρβέλια και τοποθετούμε σε τελάρο. Στόφα: 45-50 λεπτά στους 30 °C με 75% υγρασία

Τελική μορφοποίηση
Αλευρώνουμε και χαράζουμε

Φούρνισμα
Στους 210°C για 30 λεπτά με ατμό, χαμηλώνουμε στους 200 °C για άλλα 25 ' και 10' πριν το τέλος ανοίγουμε τα ντάμπερ.

Sapore Maestro Venus

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Αξιώσεις

  • Clean Label

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές