Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά για 8 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 4
λεπτά στη 2η
Θερμοκρασία ζύμης
25 °C
Ξεκούραση σε μάζα
40'
Κόψιμο
Κόβουμε σε βάρος 2,5kg για το ταψί και 1,5kg για τα καρβέλια και προπλάθουμε
Μορφοποίηση
Τοποθετούμε το ζυμάρι σε ένα καλά αλευρωμένο ταψί και απλώνουμε ή πλάθουμε σε καρβέλια και τοποθετούμε σε τελάρο. Στόφα: 45-50 λεπτά στους 30 °C με 75% υγρασία
Τελική μορφοποίηση
Αλευρώνουμε και χαράζουμε
Φούρνισμα
Στους 210°C για 30 λεπτά με ατμό, χαμηλώνουμε στους 200 °C για άλλα 25 ' και 10' πριν το τέλος ανοίγουμε τα ντάμπερ.
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.